Adverteren in NIVO Magazine NIVO Magazine wordt gemaakt in diverse regionale edities. Dat betekent dat u uw advertentiegeld optimaal uitgeeft, want NIVO Magazine valt precies bij uw doelgroep in de brievenbus. Klik hieronder voor informatie over adverteren.
Informatie over adverteren »

Over ons

AAA MediaMarketing BV is uitgever van onder meer NIVO Magazine, AutoGids en AutoBusiness. Verder is AAA Mediamarketing uw businesspartner voor alle gedrukte en bedrukte uitingen van uw bedrijf: ongeacht of het nou gaat om mailings, folders, speciale uitgaven of reclamemateriaal. Ook op het gebied van social media zijn wij u graag van dienst. Facebook, twitter, pinterest, uw website of uw eigen apps: wij nemen u alle zorg uit handen.

AAA MediaMarketing BV is een relatief nieuwe naam, maar er zit een schat aan ervaring achter. De mensen achter dit full-service uitgeversbedrijf en reclamebureau hebben meer dan 32 jaar ervaring als uitgever van diverse automotive magazines en kranten, alsmede diverse speciale edities, op-maat-gemaakte kranten en magazines en allerlei drukwerk.


Wat is NIVO Magazine? NIVO Magazine is een gratis tijdschrift op handzaam formaat dat huis-aan-huis verspreid wordt in diverse regio's. NIVO Magazine richt zich op lifestyle in de ruimste zin van het woord. Dus mode, beauty, fitness en uitgaan, maar ook tuinieren, vrije tijd, eten en drinken, en auto's en mobiliteit. Eigenlijk is NIVO Magazine een ideaal podium voor alle detailhandel, horeca en persoonlijke dienstverlening.

Adverteren Voor advertenties, tariefkaarten, oplages en verspreidingsgebied en alle andere vragen kunt u contact opnemen met: Trevor Blonk: 071-4063110
trevor.blonk@aaamediamarketing.nl